aloitin koulun. Muutin tänne asuntolaan eilen. sain onneks koneen mukaa, vaikka onhan täällä semmonen tietokone huone, mut en jaksa sinne mennä ku se on tuolla pohjakerroksessa. Pakko sanoo et eilen illalla ku olin käymässä nukkumaa ni oli kyllä aika inhottavat fiilikset, olisin halunnu himaa. Nyt on ihan ok fiilikset ja kyllä mä tän kestän.
Vuoden vaihteen jälkee kyllä meen takasin äitille asumaa, ku tää koulu muuttaa semmoseen paikkaa ettei tarvi enää tulla kahella bussilla, pelkästää yhellä :D Aika helpotus kyllä se koska kumminki pitää rampata tota väliä viikollaki harrastuksii ja muuta. Tälläki viikolla pitää olla yks yö äitillä ku on isosten palaveri ja siellä menee kumminki varmaa aika myöhää, ja en tiiä viittinkö pyytää kyytiä. Tänää toimii onneks ruokalähetys, ni ei tarvi itte lähteä tonne melkein kahen kilsa päähän keskustaa hakee ruokaa, senki varmaa tän vuoden aikana joudun tekemään. nyyh... onneks parilla uudella kaverilla on pyörät ni pääsen niitten kyydissä sit.
 
En jaksais aivoja kuluttaa. Yheltä tutulta meinas silmät tippua päästä ku näki mut tänää, ei vissii ollu muistanu että tuun samalle linjalle opiskelee... seurustelin joskus sen isoveljen kanssa. Että näin täällä. Huono puoli tässä on se että tämä tyyppi on melkein saman näkönen ku isovlejensä... eli aivan helvetin hyvänäkönen. Ongelmia tiedossa, pidän ihmiset ajantasalla.