Kävin tänää shoppailemassa... Äitin luona. Piti tulla sunnuntai iltana ätille, ku huomenna on kaverin synttärit... eli  bileet päällä :D ja joudun kirjottamaan näppäimistö sylissä, ku kuulemma jos pöydällä pidän ni naputus kuuluu äitin huoneeseen...

Toisaalta pitäis kyllä olla nukkumassa koska herätys lenkille puol kaheksan aikaa. Johonki ni kesäkilot pitää heivata, eikä ne kyllä pelkällä makoilulla lähe vaikka niin toivonki. Maltalla laihduin viis kiloamut sillä tais olla jotain tekemistä sen kanssa että siellä tuli aikasta paljon käveltyä ja uitua, vaikka kyllä tuli roskaruokaaki mätettyä vaikka minkä eestä, että sen puoleen. ehkä siellä vaikutti jotkut mystiset voimat. en tiiä... selvitän asiaa. Harkatki alkaa parin viikon päästä. Ens viikolla pitäis ilmottutua tunneille. siis tanssi. Piano tunnit ja laulu tunnit on jo varattu. Saa nähä mitä iskä tykkää ku lauluopettaja ehotti yhtä tuntia perjantai illalle, ja mulla on vähän niinku sopimus että meen iskälle aina viikonlopuiks ja äitillä käyn aina välillä viikoilla ja oon lomat siellä. Uuden vuoden meinaan kyllä viettää iskällä, koska siellä osataan bilettää rankemmin ja kaiken lisäks iskä, Amu ja Kim menee Anun vanhemmille, eli iskällä on talo tyhjänä ja mulla uuden vuoden bileet pystyssä.

Siirrytään takasin tämän päivän shoppailuun. Ostin siis kaikkee kivaa kouluun... muutaman vihon pari kynää kumin ja mapin(monisteille, niitä tulee vaikka kuinka paljon kumminki). Haaveilin kanssa St. Louis storen edessä converse allstarseista, mutta ku ei rahat nyt oikeen riittäny siinä vaiheessa, vaikka mä ne kyllä vielä ostan. Se on varma. Ainii ja sitte ostin vielä kaverille sen synttäri lahjan. Pääsen onneks kaverin mopon kyydillä sinne ja varmaan yöllä takasin yhen roopen mopon kyydillä, tai bussilla. Yöks en nimittäin voi jäädä ku sattuu pikkuhiljaa tulee vähän muutostressi päälle... Ku pitäis kamoja pakata ja katella et mitä ottais mukaan....

Mietin just kaverin kanssa tossa että mitäs jos mulla ei oo kämppäkaveria? Oon nimittäin niin surkee siivoomaan, et en varmaan parin viikon päästä pääse sinne asuntolan huoneeseen ku se on hautautunu kaikkee paskaa. Siinä on nimittäin semmonen pieni kettiö, mikä pitää ite pitää puhtaana ja siistinä.... en tiiä onnistuuko se tältä tytöltä. OOn nimittäin aikas sottapytty. Pitäis varmaan huomenna kirjottaa pari sähköpostiaki. Huomenna. ja ladata kans lisää musiikkia puhelimeen ja käydä vihdoin nukkumaan, et huomenna jaksais herätä sinne perkeleen lenkille.... Olen nimittäin helvetin laiska.

Mitä tulee luovan leikkimiseen etin tänään tunnin kivoja kuvia sen mapin päälystämiseks minkä ostin. Se on siis ihan perus valkonen mappi minkä meinasin erilaisilla kuvilla päälystää, eli siis leikin luovaa... En luultavasti oikeasti ole luova...  Tai en ainakaan usko. pitäis varmaan kysyä joltain ulkopuoliselta että miten on... Meen tiukkaamaan huomenna keskustassa joltain mummolta että oonko luova vai en. Saan siinä vaiheessa varmaan käsilaukusta päähäni. Eli jätän väliin ja jatkan luovan leikkimistä.

Loppuun laitan hotteja kuvia. tai ei niin hotteja....

1794958.jpg Hot, namu, tykkään. Skandar Keynes. Näyttelee Narnia elokuvissa Edmundia. Kuten sanottu HOT! päiväunien kohde. ;)

1794959.jpg Tuonne vielä joku päivä. Järkevimmät tunnisti New Yorkin :D Unelmana vielä päästä käymään myös HipHop klubeilla.

kurt-cobain-converse-chuck-taylor-all-stUnelmien converset. Kurt Cobainin itsemurhaviesti... tavallisetkin käy, kunhan niitä on monta paria :D

Converse_all-stars.jpg

Hendrix kiittää ja toivottaa hyviä öitä.

Ciao!

-Hendrix-