Kiivas tuntien laskeminen käynnissä... Miksi? koska ei ole mitään, ei siis mitään tekemistä töissä. Läppäri on käytössä, että voin olla netissä, mut siihen se sitte jäiki. Toisaalta, voittaa tää paperin silppuamisen, ja mappien järjestelyn. Mut silti tuntien laskeminen on melko onnetonta. Vai?

Nyt mulla olis ruokkis, mut varmaan meen tonne ruokalaan syömään omia eväitäni, ja hillumaan tylsien toimisto tätien kanssa. kyllä tylsiä ne on. Puhuu lomista ja siitä mitä ne tekee tänään töissä. huoh... Eikö niiltä muuta elämää löydy. Btw, mun esimies on edelleen kipee, ja nyt seki kuka oli varalla ni seki on kipee... hyvin menee. no saanpahan rahaa aika helpolla, ei tarvi raataa hikipäässä.

Mä en nähtävästi osaa päättää onko täällä töissä kivaa vai ei. pitäiskö tehä lista? Ei ehkä vielä. Teen sen ens viikolla, ku täällä on hommat loppu.

Kaveri pelasti 15 min sitte onneks päivän. :D tänää illemmalla mennään hillumaan kaupunkiin ja tapaamaan ihmisiä. ehkäpä jopa jotain tiettyä ihmistä. En kyllä seurustelemaan meinannu ruveta. En oo tyhmä, ehkä sitte heinäkuun lopussa vois harkita sitä oikeeta jätkän metsästämistä ku oon kielimatkalta tullu pois, koska ei mitään järkeä oo nyt alkaa seurustella ja oho, ens viikolla lähenki jo kolmeks viikoks pois...

Toisaalta. onhan mulla aina eräs tyyppi, joka lähtee armeijaan ja ilmotti tykkäävänsä musta. HUOM! musta. onko utopista että 19 v. jätkä kiinnostuu 16 v. tytöstä. oltiin toisaalta kyllä samalla leirillä isosina. en tiä. pitää tiirailla tulevaa.

Sade alko taas vaihteeks rummuttaa ikkunaa viel tunti sitte (ehkä tunti sitte) paisto aurinko... no aurinkoa ehkä taas oottele, vai sitä kaatosadetta missä varmaa taas pääsen kotii polkemaa... murr... Toitotan mielessäni että enää viikko, pikkusen yli. Noh, onpahan tällee päivällä hyvää aikaa kirjottaa tänne ku ei kukaa oo niskaa hengittämässä siitä että jotain pitäis tehä :D

Aurinkoa ja iltaa odotellessa! Ciao!

-Hendrix-