8 päivää ja sitten tämä neiti lähtee maahan jossa tietokoneen näppäimistössä ei ole ä- tai ö-kirjainta... saa nähdä miltä täällä sillon näyttää, kun sanat kuulostaa hassulta ja lukeminen vaatii suurempaa keskittymistä :D

Pakkaamaan alan tänään... mielessäni ja listaamalla asioita mitä tarvin mukaan ja mitä en... Pakko jo nyt alottaa tai tulee kiire ens viikolla. Tuuletan täällä sille, että pääsen pois täältä ankeesta sateisesta Suomesta paikkaan missä aurinko paistaa ja on lämmintä. Euroopan toiselle puolella keskelle välimerta... Kaiva kartta esiin jos haluut tietää mikä paikka on keskellä välimerta. Vihje maan nimi alkaa m-kirjaimella. Kolme viikkoa tän maan auringossa. Ehkä kerranki onnistun hankkimaan sen hienon rusketuksen, mitä en ikinä täällä suomessa tulis saamaan.

Ärsyttävää istua taas täällä töissä. Tänää on esimies kyllä paikalla, mutta eipä sillä nähtävästi oo mitään töitä mulle. mutisee vaan tossa toisen pöydän takana englanniks jotain ja puhuu sermin taakse tolle yhelle "ihanalle" tädille, jolla on pelottavat silmälasit ni jotain, sen siis tämän silmälasi tädin lapsesta, kuka on päättäny peruskoulun ja menee tekemään kaksoistutkinnon. No ei sillä päätinhän mä itekki peruskoulun ja lähen opiskelemaan. Hendrix muuttaa pois kotoa opiskelemaan! Viereiseen kaupunkiin kyllä vaan minne on puolentunnin ajomatka, mutta vanhemmille se ainaki on tarpeeks.

Vai pitäiskö sanoa, että äitille se on  tarpeeks. Iskä muuttaa heinäkuun lopussa pääkaupnuki seudulle, jonkun uuden naikkosen kanssa, vaikka justhan mun vanhemmat on eroamassa. Äitiki lähti eilen sen takia serkulle, ettei sen tarvis katella iskän pakkaamista. Ei sillä saahan se muuttaa sen naisen kanssa sinne, mutta kun se nainen on vähän päälle kolmenkymmentä, oiko ollu 33 v. ja meikäläisen isä on kohta 50! Jotain rajaa. totesin kyllä iskälle, että meen sitte serkulle, kaverille tai entiselle poikaystävälle, jos sen luona tuun käymää. En varmana mee sen ja sen naisen luo. Eihän iskässä mitään vikaa oo, mutta ku se akka on niin helvetin ärsyttävä. Sillä on vissii joku 6-vuotias lapsiki. Edellisestä avioliitosta. onnea uudelle perheelle. Muurr.

Kaikki tuntuu tulevan just sopivaan väliin vanhempien ero ja mun kielimatka----> ei tarvi kuunnella vanhempien jatkuvaa riitelyä tavaroista ym. Muutto ja vanhempien ero-----> ei tarvi kuunnella suostutteluja kumman luo muutan. Ihan hyvinhän tää menee, kuhan en joudun sen naikkosen kanssa pitemmäks aikaa ku pariks tunniks saman katon alle. Mä en voi ymmärtää miten iskä heti pokas uuden naikkosen. tosta vaan... vaikka mun vanhemmat ei vielä edes virallisesti oo eronnu! Joo en edes jaksa miettiä jotain vaihtoehtoja sille miks...

Hendrix katselee harmaata taivasta ja toivoo aurinkoa.

Ciao!

-Hendrix-